کد خبر: 40133869
تاریخ انتشار: پنجشنبه 16 ارديبهشت 1395
خانه » سایت های خبری » من یمنی ام » المنار: متجاوزان می کوشند شکست خود را با حمله به تاسیسات یمن پنهان کنند
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

به گزارش چی 24 به نقل از من یمنی ام:

به گزارش شبه تلویزیونی المنار، ایمن حلاوی گزارشگر المنار در گزارشی با اشاره به تصاویری از فرار دسته جمعی متجاوزان سعودی که دوربین ستاد تبلیغات جنگ ارتش و کمیته های مردمی یمن آن را ثبت و ضبط کرده است افزود: حملات گسترده جنگنده های متجاوز سعودی آمریکایی نتوانسته است عزم و اراده نیروهای یمنی را در استان مأرب در مرکز یمن بشکند و از سوی دیگر هم نتوانسته است روحیه نیروهای متجاوز را تقویت کند. این تصاویر در منطقه جفینه و پس از حمله نافرجام متجاوزان به منطقه شعله و برخی دیگر از مناطق در مأرب ثبت شده است. مقاومت یمنی ها باعث شده است نیروهای متجاوز حملات هوایی خود را به تأسیسات غیرنظامی و خدماتی و ساختارهای زیربنایی و مساجد و حتی قبرستان ها تشدید کنند تا با این کار روحیه ملت یمن را تضعیف کنند. 
در ادامه گزارش که با پخش تصاویری از ویرانه های به جای مانده از حملات متجاوزان سعودی همراه بود آمده است: استان حَجِّه در شمال یمن در هفته های گذشته صحنه حملات سازمان یافته و هدفمند به بیمارستان های عمومی و خصوصی و مراکز مختلف در مناطق مختلف این استان بود. 
متجاوزان در تعز در جنوب غربی یمن نیز منازل مسکونی مردم و یک مسجد را هدف قرار دادند. اهل قبور نیز در استان صعده از حملات متجاوزان در امان نماندند و در حملات جنگنده های متجاوز خسارات زیادی به قبرستان خزیمه وارد شد. 
گزارشگر ادامه داد ارتش یمن و کمیته های مردمی در آن سوی مرزها به این حملات پاسخ دادند که در نتیجه آن، صحنه فرار متجاوزان و خودروهای منهدم شده و به جای مانده از سعودی ها که به صحنه ای عادی پس از هر حمله یمنی ها تبدیل شده است تکرار شد. این صحنه در غرب منطقه رَبوعه در استان عسیر اتفاق افتاد و طی آن ارتش یمن و کمیته های مردمی خودروهای نظامی سعودی را منهدم کردند و مقادیری سلاح و مهمات را به غنیمت گرفتند و مقادیری اعلامیه های تحریک آمیز را نیز که اداره امور دینی در میان نیروهای زمینی سعودی توزیع می کند، در پایگاه های آنها کشف کردند. 
 

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین